Udruga izviđača
"Slavonski hrast"
Osijek
Scout Troop
"Quercus"
Osijek
Izbornik
Službene obavijesti:
 
     
 
 
     
     
     
 
Udruga
 

Ustroj

 
 
 
 
 
     
 
 
 
Za članove
 
     
     
 
 
 
     
     
 
Linkovi
 
     
     
 
 
     
     
 
   
Zadnji put osvježeno: 23. 2. 2021.
webmaster:
broj posjeta:
 
 
         
 
 
   
 
 
 
 
 
 

Uredovni dan udruge je četvrtkom od 18 do 20 sati
u prostorijama Gradske četvrti Jug II, Kaštelanska 42 b, Osijek.

(osim praznicima, srijedom u isto vrijeme)

telefoni: 091/7521414

031/561-235
Članovi, roditelji i zainteresirani dođite. Čekamo Vas.

 

 

Zadnji rok za prijavu

  INFO 1 

7. ZBOROVANJE

SAVEZA IZVIĐAČA HRVATSKE

BISTRA, 11.-12.06.2011.

25. SAMOSTALNA DRUŢINA IZVIĐAČA »BISTRA«

& SAVEZ IZVIĐAČA HRVATSKE

Dragi prijatelji i sami znate da se bliţi najveći susret izviđača Hrvatske u cijeloj godini, pa vam stoga kao organizatori šaljemo ovaj poziv. Sama akcija je namijenjena svim dobnim kategorijama, te je osmišljen bogat izviđački program tako da svatko moţe pronaći nešto interesantno za sebe. Pozivamo vas da dođete u što većem broju. Zborovanje SIH-a bit će ujedno i centralni događaj obiljeţavanja Europske godine volontera.

UKRATKO O ZBOROVANJU

Zborovanje se izvodi pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te premijerke Jadranke Kosor, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Općine Bistra i Zagrebačke ţupanije i namijenjeno je svim dobnim kategorijama, tako da je za najmlađe članove (poletarce i pčelice) predviđena akcija «Poletarci krug», za izviđače i planinke Izviđačke igre i Sportski susreti, za istraţivače DIO, za brđane društevno koristan rad i okrugli stol. Naravno, u subotu navečer vas očekuje program iznenađenja i veliki koncert.

PREDPRIJAVE

Molimo Vas da se što prije, a najkasnije do 20.4.2011. predprijavite, na način da na našu e-mail adresu pošaljete sljedeće podatke: ime odreda, adresa odreda, podatke osobe za kontakt (ime, e-mail, broj mobitela) te okviran broj sudionika po dobnim kategorijama.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA I KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU

Svoju prijavu pošaljete na našu e-mail ili poštansku adresu najkasnije do 31.05.2011. Prijave iza tog datuma će biti razmotrene od strane organizatora te će biti donesena odluka o njihovom eventualnom prihvaćanju. Sigurni smo da ste sudjelovali na brojnim akcijama i stoga vjerujem da ste svjesni vaţnosti pravovremene prijave sudionika.

INFO O TAKSI

Sudionička taksa iznosi 60,00 kn po sudioniku i uplaćuje se na žiro račun 25. SDI Bistra, F.Gulića 26, 10298 Bistra, br: 2340009–1110042410 (poziv na broj-matični broj udruge u SIH-u) do roka prijava. Ukoliko svoju prijavu i uplatu izvršite do 10.5.2011. tada sudionička taksa po sudioniku iznosi 50,00 kn, a ukoliko se prijavite poslije roka (31.5.2011.) i ako prihvatimo vašu prijavu tada taksa iznosi 80,00 kn po sudioniku. Taksa uključuje: smještaj, prehranu, organizaciju programa, diplome i nagrade, obiljeţje za svakog sudionika te ostale organizacijeske troškove.

ŠTO NAS ČEKA?!

Osim obilja zabave, druţenja i igre na zborovanju ćete moći odmjeriti snage u raznim sportskim i izviđačkim disciplinama s drugim jatima i patrolama iz čitave Hrvatske. Za poletarce će biti organizirane igre pod nazivom „Poletarci krug", za izviđače i planinke sportski susreti, a za istraţivače Drţavna izviđačka olimpijada. Osim toga imat ćete priliku kroz zanimljive radionice upoznati kulturu i običaje kraja domaćina, Bistre. Za brđane spremamo gastronomska iznenađenja. U subotu navečer vas očekuje show iznenađenja, a nakon njega veliki koncert.

Ostale detalje oko smještaja, točnog mjesta odrţavanja, propozicija aktivnosti, opreme koju trebate ponijeti, načina dolaska do Bistre te svih ostalih potrebnih informacija očekujte u sljedećem broju biltena ili na vašu adresu ukolike izvršite predprijavu i na taj način nam dostavite vaše kontakt podatke. Sve o zborovanju moţete pratiti i na Scoutparku, www.sih.hr, te na strnicama zborovanja koje samo što nisu puštene u pogon...

Uz izviđački pozdrav, Budi Pripravan!!! VIDIMO SE U BISTRI!!!

08 May 2011 by Leo


Content Management Powered by CuteNews

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Sponzor web stranica:
 
 
 
 
 
Ne zaboravi:
 
plati članarinu za 2021.

pazimo na epidemiološke mjere

     
 
 
Pišite nam!
E-mail:
Adresa:
Ured: Kaštelanska 42b
Crkvena 95 b
31000 Osijek