Udruga izviđača
"Slavonski hrast"
Osijek
Scout Troop
"Quercus"
Osijek
Izbornik
Službene obavijesti:
 
     
 
 
     
     
     
 
Udruga
 

Ustroj

 
 
 
 
 
     
 
 
 
Za članove
 
     
     
 
 
 
     
     
 
Linkovi
 
     
     
 
 
     
     
 
   
Zadnji put osvježeno: 23. 2. 2021.
webmaster:
broj posjeta:
 
 
         
 
 
   
 
 
 
 
 
 

Uredovni dan udruge je četvrtkom od 18 do 20 sati
u prostorijama Gradske četvrti Jug II, Kaštelanska 42 b, Osijek.

(osim praznicima, srijedom u isto vrijeme)

telefoni: 091/7521414

031/561-235
Članovi, roditelji i zainteresirani dođite. Čekamo Vas.

 

 

IZVIĐAČKI LJETNI KAMP 2020.
U sada¹njem trenutku procijenili smo bilo bi neodgovorno ići u organizaciju ovogodi¹njeg ljetnog kampa ako nismo u mogućnosti predvidjeti i potvrditi sigurnost, prije svega zdravstvenu, korisnika. Neizvjestan budući razvoj situacije mogao bi dovesti do pojedinačnih otkazivanja ili slu¾benih ograničenja u putovanjima, ¹to bi u konačnosti dovelo u pitanje realizaciju projekta.
Dosada¹nja praksa u provedbi ovog projekta, prema mi¹ljenju većine dionika (djece-korisnika, roditelja, volontera i izviđačkih voditelja) potvrdila je da su se Udruga izviđača „Slavonski hrast“ i Savez izviđača OB® dokazali kao dobri i odgovorni organizatori i provoditelji ovog oblika odmora, rekreacije i edukacije djece. U prilog tomu govore i brojni upiti roditelja koji nam sti¾u, a vezani su uz ovogodi¹nji ljetni kamp. Zanimanje za ovaj projekt nam je najbolja pohvala i potvrda opravdanosti na¹eg anga¾iranja. Uz sve moguće nedostatke i neispunjena očekivanja pojedinih korisnika, ostaje činjenica da je zanimanje za ljetni kamp, iz godine u godinu, sve veće.
Cjelokupna organizacija i provedba ljetnog kampa volonterski je poduhvat i nema apsolutno nikakav komercijalni učinak. Temeljni ciljevi projekta su pru¾iti djeci mogućnost organiziranog desetodnevnog odmora, rekreacije i edukacije po prihvatljivoj cijeni koristeći pri tome programske sadr¾aje izviđačkog – skautskog pokreta. U ostvarivanju ovih ciljeva bitni elementi su bili sigurnost i zadovoljstvo korisnika.
Zato Vas molimo: budite strpljivi !
Projekt „ide dalje“, nadamo se slijedeće godine…
U jedno mo¾ete biti sigurni: godina neće biti propu¹tena i uzalud „potro¹ena“! Vrijeme koje je pred nama iskoristiti ćemo da za slijedeću godinu pripremimo bolje uvjete i nove zanimljive sadr¾aje.

Uprava udruge izviđača Slavonski hrast Osijek
09 Mar 2020 by Lija


Content Management Powered by CuteNews

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Sponzor web stranica:
 
 
 
 
 
Ne zaboravi:
 
plati članarinu za 2021.

pazimo na epidemiološke mjere

     
 
 
Pišite nam!
E-mail:
Adresa:
Ured: Kaštelanska 42b
Crkvena 95 b
31000 Osijek