Udruga izviđača
"Slavonski hrast"
Osijek
Scout Troop
"Quercus"
Osijek
Izbornik
Službene obavijesti:
 
     
 
 
     
     
     
 
Udruga
 

Ustroj

 
 
 
 
 
     
 
 
 
Za članove
 
     
     
 
 
 
     
     
 
Linkovi
 
     
     
 
 
     
     
 
   
Zadnji put osvježeno: 23. 2. 2021.
webmaster:
broj posjeta:
 
 
         
 
 
   
 
 
 
 
 
 

Uredovni dan udruge je četvrtkom od 18 do 20 sati
u prostorijama Gradske četvrti Jug II, Kaštelanska 42 b, Osijek.

(osim praznicima, srijedom u isto vrijeme)

telefoni: 091/7521414

031/561-235
Članovi, roditelji i zainteresirani dođite. Čekamo Vas.

 

 

Sastanci patrole "Puni mjesec"

   

JUG II - (Grigorica i Tinka) Održavat će se u redovnom terminu Subotom od 16 sati, Na slici možete vidjeti prijedlog znaka koji je predložio Juraj, a doradio Leo. 

30 Jan 2012 by Leo


IZBORNA SKUPŠTINA KB "ŽIR" I RGSUI "SL.HRAST"

U subotu 28.01.2012.godine u 16,30 sati bit će održana redovna izborna godišnja skupština KB "ŽIR", a u 18,00 sati 19.redovna godišnja izvještajna skupština udruge izviđača "SLAVONSKI HRAST".

UI SLAVONSKI HRAST

Dalibor Frečko

načelnik udruge

28 Jan 2012 by Frele


Patrola Puni mjesec
U subotu 28.1.2011 ide se na kratki tematski izlet po jugu 2 doći pred ured udruge u 14 sati, toplo se obucite, u slučaju da je loše vrijeme bit ćemo u prostorijama. izlet će trajati do 16 sati, svakako ponijeti quipos.
24 Jan 2012 by Leo


Patrola Puni mjesec - izlet na klizanje

IZVIĐAČI NA KLIZANJU
Dana 21.1.2012 sa izviđačima na isli smo na klizanje. Na klizalište išli smo pješke. Do klizališta nam je trebalo 45 minuta, ali usput smo stali u parkić na pet minuta. Nastavili smo hodati. Na klizalište smo brzo došli. Na ulazu smo stali u red,dali novac i slikali se. Kada smo ušli uzeli smo klizaljke i sjeli na klupu. Kod zakopćavanja je bio mali problem. Svi smo se obuli i jedva smo dočekali da se idemo klizati. S nama se klizao Leo. Lija i Robert su nam čuvali stvari. Počeli smo se klizati i svima je bilo vruće. Skinuli smo jakne i ostali u vestama. Dok smo se klizali počeli smi igrati lovice. U igranju nitko nije znao tko lovi pa smo se svi zbunjivali. Dok smo igrali lovice počeli smo se gađati grudama. Svi smo se grudali i bilo je jako zabavno. Najsmješnije je bilo kada smo padali. Tu smo se najviše smijali. Vrijeme na na klizanju brzo je prošlo. Kući smo se vraćali autobusom. Na klizanju smo se dobro zabavili.

Elena

17 Jan 2012 by Leo

Obavijest

 

   

Sastanak patrole "Puni mjesec" - za članove 8 i 9 družine održat će se u subotu 14.01.2012. godine u Uredu udruge na JUG-u 2 s početkom u 16 sati

09 Jan 2012 by Leo


Sretna Nova 2012. godina
 
04 Jan 2012 by Lija


SRIJEDA 28.12.2011.

Niste još bili na logorovanju i ne možete znati kako izgleda logorska vatra i program koji izviđači izvode uz logorsku vatru.

 

Ništa za to !

 

Pozivamo vas da dođete na izviđački Božićno – novogodišnji domjenak na kojem će program biti organiziran onako kako bismo to izveli na logorovanju, uz vatru. Samo ovaj put će to biti fenjer, pa smo ga zato nazvali

 

I Z V I Đ A Č K I    F E N J E R

 

Kako je to već uobičajeno kod izviđača, svako jato, patrola i družina pripremiti će nešto od zabavnog programa: pjesmu, igru, skeč…

 

Vaši odrasli voditelji pobrinuti će se za sokove i slatkiše.

 

Vrijeme je darivanja.  Neće izostati ni praktični darovi.  Za sve !

Da, dobro ste pročitali, baš za sve koji dođu.

 

Dakle, nije vrijeme za razmišljanje. Jest, točno je, zimski su školski praznici. Iskoristimo ih da se malo družimo, zabavljamo i veseli ispratimo staru i dočekamo novu godinu.

 

Svi ste pozvani !

 

Vidimo se u srijedu, 28. prosinca u 17.oo sati

u prostorijama Gradske četvrti «Jug II», u Srijemskoj ulici br. 124a.

 

I vaši roditelji su, naravno, dobrodošli !

 

Kutak za roditelje:

 

Roditelje iz udaljenijih dijelova grada molimo da iskažu podršku ovoj našoj aktivnosti tako da osiguraju prijevoz svojoj djeci (i njihovim prijateljima čiji roditelji to neće biti u mogućnosti, dogovorite se). Završetak programa planiran je za 19.oo sati.

27 Dec 2011 by Frele


BETLEHEMSKO SVJETLO 2011.GODINA

 

 

 Članovi izviđačke udruge «Slavonski hrast» aktivno i vrijedno se pripremaju za ovogodišnji doček Betlehemskog svjetla koje će u Osijek stići u nedjelju, 11. prosinca. Dočeku i kasnijem prenošenju Betlehemskog svjetla prethode i brojne aktivnosti koje izviđači provode, uz potporu Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, u lokalnoj zajednici i osnovnim školama.

Prema odluci Uprave Saveza Izviđača Hrvatske na ovogodišnjoj ceremoniji dočeka Betlehemskog svjetla u Beču, u subotu, 10. prosinca 2011. godine, voditelj delegacije je Boris Milošević, a delegaciju čine:
Dora Šimunović, OI „Primorje“, Rijeka
Robert Karasek, UI „Slavonski hrast“, Osijek
Andrea Plec, OI „Istra“, Pula
Tea Kitarović, OI „Vinkovci“, Vinkovci
Martin Šimunić, OI „Hrvatsko zagorje“, Krapina
Julija Capjak, 28. SDI „Dubrava“, Zagreb, Karlo Dautović, OI „Betlehem“, Kutina
Donositelje Betlehemskog Svjetla ugostit će Hrvatsko veleposlanstvo u Beču

   

 Tako će u okviru programa kreativnih radionica članovi udruge pripremiti 2500 vrećica s Božićnom pšenicom koja će potom biti podijeljenja građanima Osijeka i mještanima sela Podolje. Osim toga izviđači će izraditi i stotinjak Božićnih čestitki koje će uputiti svojim prijateljima u drugim mjestima, roditeljima i učiteljima. Da bi što bolje savladali tehniku izrade čestitki, desetak članova udruge pohodilo je tematsku radionicu izrade čestitki koja je organizirana u osječkom Baumax-u. Znanje i vještinu stečenu na ovoj radionici polaznici će prenijeti svojim drugovima u izviđačkim družinama kako bi čestitke koje će oni izrađivati bile što ljepše.

Pod cijela vijest nalazi se raspored nošenja BS koji će svakodnevno biti nadopunjavan.

30 Nov 2011 by Lija

VOLONTERI UDRUGE NA TEAM BUILDINGU U BARANJI

Volonteri udruge proveli su izviđački dan  na prostoru Baranje na  team buildingu. Unatoč magli i niskoj temperaturi obišli su Kopački rit, spomenik u Batini i vinariju kod Joje gdje su igrali niz izviđačkih igara, počastili se vinom,slaninom koju su sami pekli, te pečenim kestenjem.

Drugi dio druženja sastojao se od prezentacije, te zajedničkog ručka, nakon čega su se promrzli, ali siti, veseli i zadovoljni uputili kućama u očekivanju slijedećeg susreta.

19 Nov 2011 by Frele


ODRŽANA RADNA AKCIJA BRĐANA

U četvrtak 17.11.2011. brđani naše udruge organizirali su radnu akciju ljepljenja rasušenih stolica u prostorijama naše udruge, a potom su pakovali pšenicu u vrećice za predstojeću akciju "Betlehemsko svjetlo".

Akciji su se odazvali Dugi, Pop, Drago,Krešo,Zorko,Duda i Frele.

18 Nov 2011 by Frele


<< Prethodne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 Slijedeće >>

Content Management Powered by CuteNews

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Sponzor web stranica:
 
 
 
 
 
Ne zaboravi:
 
plati članarinu za 2021.

pazimo na epidemiološke mjere

     
 
 
Pišite nam!
E-mail:
Adresa:
Ured: Kaštelanska 42b
Crkvena 95 b
31000 Osijek