Udruga izviđača
"Slavonski hrast"
Osijek
Scout Troop
"Quercus"
Osijek
Izbornik
Dan planete Zemlje
 
     
 
 
     
     
     
 
Udruga
 

Ustroj

 
 
 
 
 
     
 
 
 
Za članove
 
     
     
 
 
 
     
     
 
Linkovi
 
     
     
 
 
     
     
 
   
Zadnji put osvježeno: 1.6.2005.
webmaster:
broj posjeta:
 
 
         
 
 
   
 
 
 
 
 
 
VRIJEME TRAJANJA: 22. travanj 2004

CILJ: Edukacija djece o ekologiji i razvijanje maštovitosti djece osnovnoškolske dobi. Shvaćanje reciklaže kao zabava i inovacija.

OPIS: a.) RADIONICA (djeca od 1 do 4 razreda) - Djeca će naučiti kako se reciklira papir, te će od njega izraditi maske iz njihove mašte, maske će se bojati kistom i vodenim pastelama, sušiti fenom. Sve izrađene maske će se slikati po šiframa, te će žiri naknadno proglasiti najbolju masku na svakoj školi, te će pobjednici dobiti medalje.
b.) CLEAN UP THE WORLD - AKCIJA ČIŠĆENJE PO NASELJU (djeca od 5 do 8 razreda) – Djeca će se natjecati po razredima s ciljem da sami prepoznaju i odvoje kategoriju otpada, s time će upoznati reciklažu i obnovljive izvore materijala. Svaki razred će se slikati, te će svaki sudionik dobiti digitalno obrađenu fotografiju sa smećem kao uspomenu.
Svi rezultati će se objaviti na web stranici udruge, a sama akcija će biti popraćena u medijima.

ULOŽENA SREDSTVA: Udruga je od 1994 do sada učestvovala na svakoj eko-akciji na koju je bila pozvana, ali pošto su baš članovi udruge uvijek činili većinu sudionika na pozvanim eko-akcijama odlučili smo sami organizirati ovu akciju, Udruga je u više navrata bila suorganizator akcije Clean up the world, te će ju obogatiti novim zabavnim karakteristikama, poput uspomena i šaljivih zadataka.

VODITELJI PROJEKTA:
Igor Miklavčić
Tena Benaković
Stanko Horvat

 
<-- povratak
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Sponzor web stranica:
 
 
 
 
 
 
     
 
 
Pišite nam!
E-mail:
Adresa:
Ured: Kaštelanska 42b
Crkvena 95 b
31000 Osijek