Udruga izviđača
"Slavonski hrast"
Osijek
Scout Troop
"Quercus"
Osijek
Izbornik
Službene obavijesti:
 
     
 
 
     
     
     
 
Udruga
 

Ustroj

 
 
 
 
 
     
 
 
 
Za članove
 
     
     
 
 
 
     
     
 
Linkovi
 
     
     
 
 
     
     
 
   
Zadnji put osvježeno: 23. 2. 2021.
webmaster:
broj posjeta:
 
 
         
 
 
   
 
 
 
 
 
 

Uredovni dan udruge je četvrtkom od 18 do 20 sati
u prostorijama Gradske četvrti Jug II, Kaštelanska 42 b, Osijek.

(osim praznicima, srijedom u isto vrijeme)

telefoni: 091/7521414

031/561-235
Članovi, roditelji i zainteresirani dođite. Čekamo Vas.

 

 

Radni sastanak

preuzeto s http://www.duzs.hr/news.aspx?newsID=14889&pageID=203

05. svibnja 2011. godine u prostorijama Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Osijek održan je radni sastanak s predstavnicima Udruge izviđača "Slavonski hrast" Osijek, predsjednikom udruge Zdenkom Popovićem i tajnikom udruge Zorislavom Babićem. Iz Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Osijek sastanku su prisustvovali pročelnik Zvonko Grgec, načelnik Odjela za zaštitu i spašavanje Mirko Košturjak i viša stručna savjetnica Mirta Livović.

Na radnom sastanku sagledane su mogućnosti buduće suradnje, a u smislu uključivanja članova Udruge izviđača "Slavonski hrast" u sastav Interventnih specijalističkih postrojbi civilne zaštite RH Zone Osijek.

Obzirom da izviđači vladaju specifičnim znanjima i vještinama te posjeduju određena materijalno tehnička sredstva koja se mogu koristiti prilikom djelovanja ISP CZ RH u slučaju katastrofa i velikih nesreća, predstavnici PUZS-a Osijek i predstavnici izviđača na sastanku su dogovorili smjernice za buduću suradnju. Istaknuta je mogućnost provođenja obuke u specifičnim vještinama od interesa za pripadnike ISP CZ RH Zone Osijek (postavljanje šatora za kamp, orijentacija u prostoru za potrebe potraga, izviđanje itd.), kao i uključivanje članova Udruga izviđača u postrojbe ISP CZ RH.

U cilju bolje suradnje, dogovoreno je da se u skoro vrijeme održi radni sastanak s članovima Udruge izviđača "Slavonski hrast" i potencijalnim pripadnicima ISP CZ RH. Na tom sastanku bili bi upoznati s organizacijom sustava zaštite i spašavanja u RH, kako na državnoj tako i na lokalnoj razini. Istovremeno bi se i djelatnici Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Osijek bolje upoznali s radom navedene udruge.

21 May 2011 by Leo


Content Management Powered by CuteNews

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Sponzor web stranica:
 
 
 
 
 
Ne zaboravi:
 
plati članarinu za 2021.

pazimo na epidemiološke mjere

     
 
 
Pišite nam!
E-mail:
Adresa:
Ured: Kaštelanska 42b
Crkvena 95 b
31000 Osijek