Udruga izviđača
"Slavonski hrast"
Osijek
Scout Troop
"Quercus"
Osijek
Izbornik
Službene obavijesti:
 
     
 
 
     
     
     
 
Udruga
 

Ustroj

 
 
 
 
 
     
 
 
 
Za članove
 
     
     
 
 
 
     
     
 
Linkovi
 
     
     
 
 
     
     
 
   
Zadnji put osvježeno: 23. 2. 2021.
webmaster:
broj posjeta:
 
 
         
 
 
   
 
 
 
 
 
 

Uredovni dan udruge je četvrtkom od 18 do 20 sati
u prostorijama Gradske četvrti Jug II, Kaštelanska 42 b, Osijek.

(osim praznicima, srijedom u isto vrijeme)

telefoni: 091/7521414

031/561-235
Članovi, roditelji i zainteresirani dođite. Čekamo Vas.

 

 

RASPORED DONOŠENJA BETLEHEMSKOG SVJETLA

U Nedjelju 14.12.2008 Osijek je posjetilo 43 člana iz Odreda izviđača "DUGA" iz grada prijatelja Tuzle, među njima je bila i delegacija nastavnika i ravnatelja iz 5 osnovnih škola u Tuzli i Ljubače. U organizaciji kluba brđana "Žir" iz Udruge izviđača "Slavonski hrast", prijatelji su imali priliku razgledati Osječke znamenitosti u Tvrđi i Centru grada, poslije organiziranog ručka razmjenili smo poklone uz želju da se suradnja dviju jedinica razvije u dugotrajno prijateljstvo. 19 članova odruge i izviđači iz Tuzle nazočili su donošenju Betlehemskog svjetla u Đakovačku Katedralu-Baziliku Sv. Petra, te nakon pozdrava smo se razišli prema svojim gradovima. Udruga je Dugi poklonila drveni fenjer za Betlehemsko Svjetlo, amblem, maramu i knjige Pingvinovu družinu i Izviđački pristup streličarstvu; Izviđači iz Tuzle uzvratili su Tuzlanskim suvenirom "tornjem za vađenje soli" i pozivnicom za posjet Tuzli.


Nakon povratka iz Đakova u Osijek u 20.45 h članovi udruge Betlehemsko Svjetlo su predali u Rezidenciju Srca Isusova, tradicionalno na čuvanje.

Istovremeno delegacija udruge (Lija i Pile) je zajedno s članovima IK "Javor" posjetila Župana Osječko-baranjske županije Krešimira Bubala u Županiji i predala Betlehemsko Svjetlo, te izviđačke knjige autora iz Udruge.
(čekamo slikicu) smile
Skoro istovremeno u 21.03 h na Osječki glavni Željeznički kolodvor doputovalo je izaslanstvo udruge od 12. članova koji su donijeli Betlehemsko Svjetlo podravskom prugom, a koje će se dalje prenijeti u Bač i Bezdan u Vojvodini. (čekamo slikicu) smile

04 Dec 2008 by Leo


Content Management Powered by CuteNews

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
Sponzor web stranica:
 
 
 
 
 
Ne zaboravi:
 
plati članarinu za 2021.

pazimo na epidemiološke mjere

     
 
 
Pišite nam!
E-mail:
Adresa:
Ured: Kaštelanska 42b
Crkvena 95 b
31000 Osijek